Vacatures

Jij en UNP
Professionaliteit, passie voor het vak en plezier in het werk. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van ons kantoor. Werk is natuurlijk heel belangrijk, maar om gezond en gelukkig te blijven, is er ook een goede balans nodig tussen werk en privé. Daar hebben wij oog voor. Elke medewerker heeft eigen wensen en mogelijkheden. Die bespreken wij graag. Want klanten zijn pas tevreden als onze medewerkers tevreden zijn. Daarom bieden wij zoveel mogelijk flexibiliteit. We geven medewerkers de ruimte om zich te ontwikkelen via training on the job. Wij creëren ontwikkelingsmogelijkheden, zodat medewerkers kunnen groeien en ons kantoor daardoor ook.

Investeer in je toekomst
Ben je op zoek naar een prettige, ambitieuze baan in een niet al te groot kantoor met een sterke reputatie? Hecht je aan eerlijkheid, openheid en houd je ervan om je vast te bijten in (complexe) financiële vraagstukken? Kom bij ons kijken of het matcht!

Schrijf of bel ons voor een kennismakingsgesprek. Wellicht hebben wij een baan of stageplaats voor je (zie ook Vacatures). Wij geven er sterk de voorkeur aan dat je op eigen kracht solliciteert en niet via een uitzendbureau of bemiddelaar.

Stuur een briefje met CV naar: Iris Kunst-Kersting (info@unp.nl) of bel: 0592-379737.