UNP, dienstverlener voor franchisenemers

Als franchisenemer heeft u een accountant nodig, maar niet zomaar één. Bij voorkeur een accountant met verstand van franchisedienstverlening. Om die reden zijn veel franchisenemers klant bij ons: UNP accountants en belastingadviseurs in Assen. Voortgekomen uit één van de ‘big four’ accountantskantoren in Nederland, hebben wij al ruim 25 jaar ervaring met een compleet pakket dienstverlening voor franchisenemers.

Op ons kantoor verzorgen wij de administratie voor de franchisenemers, met duidelijke en compacte periodieke tussentijdse rapportages (management informatie). Wij stellen jaarlijks vooraf met de franchisenemer de begroting op en uiteraard houden wij met de franchisenemer een uitgebreide bespreking van de jaarrekening met voortdurend optimale fiscale advisering. Zo houdt de franchisenemer bij ons grip op de zaak.

Wij bieden onze diensten aan in het hele land: van Groningen tot en met Limburg en van Zeeland tot en met Twente. Dankzij moderne communicatiemiddelen en periodieke verwerking zijn wij altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken van uw onderneming, waar u ook gevestigd bent.

Wij opereren geheel onafhankelijk van uw franchisegever. Uw gegevens worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld en alleen na overleg met u aan derden ter beschikking gesteld, zoals uw bankier of franchisegever.

Een groot voordeel van een zelfstandig accountantskantoor is dat de lijnen kort zijn. Wij kennen u en uw situatie en u weet precies wie u bij ons moet hebben. Wij zijn er in situaties waarin het er op aan komt, maar wij fungeren in de dagelijkse praktijk ook als financieel klankbord. Dat doen wij tegen vaste, scherpe tarieven, zonder verrassingen achteraf.