Relatiebeheerder zelfstandig samenstelpraktijk (40 uur)

Ben jij toe aan nieuwe klantdossiers, heb je behoefte aan nieuwe collega’s, wil je eindelijk die stap maken om je ontwikkeling een boost te geven. Dan zoeken wij jou voor een functie als relatiebeheerder zelfstandig voor UNP accountants adviseurs in Assen.

De functie

Als relatiebeheerder zelfstandig werk je zelfstandig aan het opstellen van financiële en tussentijdse rapportages en het samenstellen van jaarrekeningen. Tevens ben je aanspreekpunt voor je cliënten en ben je actief betrokken bij de opleiding van junioren.

UNP accountants adviseurs

Een landelijk opererend accountantskantoor (ongeveer 80 weco’s en vrijco’s) waar plezier in het werk, kwaliteit en passie voor ondernemerschap de boventoon voeren. Een zeer toegankelijk kantoor waar veel oog is voor het welzijn van de werknemers. Thuiswerken wordt gefaciliteerd, evenals een gezonde werk-privé balans. Collegialiteit, ondernemerschap en ambitie komen hier goed tot zijn recht. 

Jij

Jij hebt een afgeronde HBO-opleiding of SPD-opleiding en beschikt tevens over circa 4 jaar werkervaring als relatiebeheerder binnen de samenstelpraktijk op een accountantskantoor.

Daarnaast heb je een hoge mate van zelfstandigheid, ben je stressbestendig, ben je bereid verder te studeren en beschik je over een gezonde dosis collegialiteit.

Wil jij onderzoeken of jij een bijdrage kunt leveren aan de verdere ontwikkeling van het kantoor en of UNP accountants adviseurs een gelijke bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van jou als accountant en als mens? Neem dan gerust contact op met Jan Laurens Kersbergen op telefoonnummer 06 47021796 of stuur een email naar info@unp.nl