Gevorderd assistent accountant

Wil jij je horizon verbreden, ben je toe aan een nieuwe werkomgeving en aan een nieuwe impuls in je carrière als (assistent) accountant? Dan zoeken wij jou voor een functie als gevorderd assistent accountant voor UNP accountants adviseurs in Assen.

De functie

Als gevorderd assistent accountant maak je een wezenlijk onderdeel uit van het controleteam en ben je in staat om zelfstandig onderdelen van (complexe) controledossier uit te voeren. Kwaliteit, vakkennis en werklust zijn kenmerken die uit jouw werk naar voren komen. Je hebt de ambitie te leren van je collega’s en jouw kennis te delen.

UNP accountants adviseurs

Een landelijk opererend accountantskantoor (ongeveer 80 weco’s en vrijco’s) waar plezier in het werk, kwaliteit en passie voor ondernemerschap de boventoon voeren. Een zeer toegankelijk kantoor waar veel oog is voor het welzijn van de werknemers. Thuiswerken wordt gefaciliteerd, evenals een gezonde werk-privé balans. Collegialiteit, ondernemerschap en ambitie komen hier goed tot zijn recht.

Jij

Naast een HBO/WO-diploma, AA/RA opleiding (al dan niet afgerond), ervaring, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht zijn wij voornamelijk geïnteresseerd in jou als mens. Wat heb je gedaan, waar ben je geweest en vooral waar wil je naartoe? Wij zijn benieuwd naar je ambities, je drijfveren en je dromen.

Wil jij onderzoeken of jij een bijdrage kunt leveren aan de verdere ontwikkeling van het kantoor en of UNP accountants adviseurs een gelijke bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van jou als accountant en als mens? Neem dan gerust contact op met Jan Laurens Kersbergen op telefoonnummer 06 47021796.