Ervaren controleleider (40 uur)

Ben jij toe aan nieuwe klantdossiers, heb je behoefte aan nieuwe collega’s, wil je eindelijk die stap maken om je ontwikkeling een boost te geven. Dan zoeken wij jou voor een functie als ervaren controleleider voor UNP accountants adviseurs in Assen.

De functie

Als ervaren controleleider draag je de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de audits. Je bent in staat om zelfstandig (complexe) controledossier te starten, uit te voeren en af te ronden. Je weet je collega’s te motiveren, informeren en deadlines te bewaken. Kwaliteit, vakkennis en werklust zijn kenmerken die uit jouw werk naar voren komen. Je hebt de ambitie te leren van je collega’s, je kennis te delen en je verder te blijven ontwikkelen als accountant. 

UNP accountants adviseurs

Een landelijk opererend accountantskantoor (ongeveer 80 weco’s en vrijco’s) waar plezier in het werk, kwaliteit en passie voor ondernemerschap de boventoon voeren. Een zeer toegankelijk kantoor waar veel oog is voor het welzijn van de werknemers. Thuiswerken wordt gefaciliteerd, evenals een gezonde werk-privé balans. Collegialiteit, ondernemerschap en ambitie komen hier goed tot zijn recht. 

Jij

Naast een HBO/WO diploma, AA/RA opleiding (al dan niet afgerond), enkele jaren ervaring als controleleider, communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht zijn wij voornamelijk geïnteresseerd in jou als mens. Wat heb je gedaan, waar ben je geweest en vooral waar wil je naartoe? Wij zijn benieuwd naar je ambities, je drijfveren en je dromen. 

Wil jij onderzoeken of jij een bijdrage kunt leveren aan de verdere ontwikkeling van het kantoor en of UNP accountants adviseurs een gelijke bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van jou als accountant en als mens? Neem dan gerust contact op met Jan Laurens Kersbergen op telefoonnummer 06 47021796 of stuur een email naar info@unp.nl